May 7, 2011, 9:48 PM

Жабка 

  Poetry » For kids
936 0 4

                          Жабка

     Тръгнала е малка жабка

     на разходка с малка лодка.

     Тъкмо щъркел я видя

     и веднага той запя:

     - Ще си хвана малка жабка!

     Жабка вкусничка и сладка.

     Жабчето го чу тогава

     и далече то отплава.

© Елина Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??