15.03.2018 г., 1:46 ч.

Жаден 

  Поезия » Любовна
353 3 3

 

 

 

Жажда

 

Ти за мен си цялата Вселена!

Ти за мен си целият ми свят!

Слаба! Беззащитна! Уморена!

Но прекрасна като нежен цвят!

 

Нощем те сънувам и желая,

денем търся твоите очи!

Всеки миг за тебе аз мечтая

Но далече си от мене ти!

 

Жаден съм за твоите милувки!

Жаден съм за твоите сълзи!

Жаден съм за твоите целувки!

Жаден съм за тебе, разбери!

 

Жаждата до болка ме изгаря

и ужасно много ме боли!

А сърцето тихо ми повтаря:

вярвай и обичай! И люби!

 

14.03.2018 г.

 

 

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красиво чувство в красиви редове.Поздравления.
  • Само мъж изпитал същото може да те разбере, но само тя може да ти помогне! Истинско! Поздравления!
  • Желая утоляванв на жаждата...да не те мъчи толкоз, но е хубаво винаги да оставаш по малко жаден! Поздрави, Гога!
Предложения
: ??:??