Капят в тъга златните листа.
До нас върви и любовта.
Жадна съм жена и пия сега!
Не мога да мълча. Не и това!
В теб живея пак с песента.
Погледни ме - жадна жена!
Не искай от мен да мълча.
Прегърни ме, за да не умра!
Падат сега златните листа.
Стрелките хвани и спри мига!
До теб стоя, но няма да мълча!
Прости ми това - капе сълза.
© Жулиета Всички права запазени