26.05.2008 г., 9:57 ч.

Жадна съм... за теб... 

  Поезия » Любовна
1985 1 41
 

Жадна съм... за теб...

 

 

 

Превърнах се

във път.

Голготено трънлив.

Сълзите ми -

по-тежки от разпятие.

Пулсира вярата

със ритъм полужив.

Мираж кристален -

твоите обятия.

Ожулени до кръв

са светлите мечти.

Във длани

стискам самотата.

Извивам се.

Като змия.

Душата ми пълзи.

Разпуквам с устни

молещо зората.

Пияна съм от нелюбов.

За обич - жадна.

От синьото в очите ти

ще пия.

В ръцете ти

като пред храм

ще падна...

 

тъй както грешница

се моли на светия.

 

 

20.05.2008 г.

                                   клип, Жадна съм... за теб...

 

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??