7.12.2004 г., 21:52 ч.

Жадувам 

  Поезия
1660 0 4
Жадувам да докосна лицето ти.
Жадувам те в съня и в мечтите си.
Жадувам да погледна в очите ти.
Жадувам те до края на дните си.

И тази жажда ме убива.
Жаждата ме прави все по-ранима.
Болката в душата ме залива
и жаждата е все по-необяснима.

Цял живот те жадувам.
Жаждата все ме кара да бленувам.

И жаждата е все по-необяснима.
Болката в душата ме залива.
Жаждата ме прави все по-ранима
и тази жажда ме убива.

Жадувам те до края на дните си.
Жадувам да погледна в очите ти.
Жадувам те в съня и в мечтите си.
Жадувам да докосна лицето.

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??