18.07.2019 г., 8:21 ч.

Жадувам 

  Поезия » Любовна
255 0 1

ЖАДУВАМ

 

Жадувам да докосна ръцете ти,
пулсът им през мен да премине!
Жадувам да погаля лицето ти,
опърлено от многото години!

 

Жадувам да разроша косите ти,
от съдбата вече в бяло посипани!
Жадувам да целуна устните ти,
от друга с обич страстно целувани!

 

Жадувам да преминат пръстите ти
по топлата ми чувствена шия!
Жадувам да потъна в очите ти,
любов от дъното им – огън да пия!

 

Жадувам... и жаждата неутолена,
като буря през времето премина,
ще си остане завинаги несподелена,
но като топъл летен дъжд обилна...

 

17 07 2017

© Надежда Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??