28.03.2007 г., 8:46 ч.

ЖАДУВАНЕ 

  Поезия
732 0 21

ЖАДУВАНЕ


Какво ли искам във чертите да открия?
От твойте устни виртуално пих!...
Нима и образът
ти – истинска магия,
се би събрал послушно в този стих?...
Когато шепотът на вечерта разлисти
косите ти, потънали във сън,
да бъда искам с теб – съвсем пречистен
от всичките пристрастия навън...
Да те целувам бавно, до премала,
да те прегръщам в тази тишина,
в която ти до мене ще си цяла –
една вълшебна и жадувана жена!...

© Ванилин Гавраилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??