20.11.2007 г., 11:15 ч.

Жажда 

  Поезия » Любовна
779 0 11





Морно затварям очите и ето -
тихо заставаш до мене пак ти...
Да те докосна протягам ръцете.
Недей си отива, моля те, спри!

Ти пак изчезваш, желан и несбъднат...
Аз пак оставам, далечна, сама...
Чакам те - ожадняла, изгубена.
Искам те - силен и нежен!
Ела!







© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??