22.02.2011 г., 19:49 ч.

Жажда 

  Поезия » Друга
469 0 0

Не спирам се

                  на думите

до призрачния праг.

Опивам се

                   от още-то –

вибриращо зад тях.

В астралното

                  на сферите,

преплетено в сияние,

попивам жадно

                         себе си –

любов и състрадание...

 

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??