2.11.2014 г., 17:34 ч.

Жалба за младост 

  Поезия » Хумористична
565 0 2

                  Жалба за младост

 

           Ех, бива ли така бе, Марче?

           Щом тръгнах на бастун подпрян

           ме вземаш вече за канарче

           дори ме имаш за шаран!

                           Преценка 

 

          Не знам, кой как го разбира

          но това, което в шепите не се побира

          вече си има друго име,

          не се казва бюст, а - виме!?!

         

                 

 

                  

© Ганчо Пенев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво, Ганчо! Разсмя ме!
  • Браво Ганчо! Този път и двете ти миниатюри ми допаднаха.
    Истински хумористични стихчета!
    Развеселиха ме! Поздрав и лека нощ!
Предложения
: ??:??