22.02.2006 г., 23:15 ч.

Жалък сън  

  Поезия
755 0 6
Срещнах те случайно ...
запознахме се ..
и пихме по кафе..

Изпратих те до вас ...
и за "чао" ..
целунах най-красивото лице.,

Прибрах се в къщи ..
от вълнение...
цяла нощ будувах.

а когато ...
уморен заспах..
тебе пак сънувах .

Обадих ти се...
видяхме се ...
и пак пихме по кафе.

заведох те във парка..
целувах те ..
държах те за ръце...

Изпратих те до вас..
покани ме ...
и после цяла нощ те любих...

а после...
...после...
от сънят си се събудих .....

                                   ...Жалко!Сън!Отново ... 

© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??