10.03.2014 г., 1:21 ч.

Жарава 

  Поезия » Друга
412 0 0

Разпалихте в сърцето ми жарава,

искри на обич, нежност, топлина.

А после изведнъж намръщи се небето,

просветна, разцепи се небето, заваля...

 

Какво е нужно на един поет...

бял лист хартия, тишина,

където само молива танцува...

и скрити мисли, раждат се в нощта.

 

И ето, аз стоя в тишината...

танцува молива по белите листа.

И нови стихове в нощта се раждат,

искри на обич, нежност, топлина...

 

                               15.06.2012 г.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??