26.11.2005 г., 21:28 ч.

Жарък спомен 

  Поезия
1106 0 0
Жарък спомен

За теб живях,
за теб обичах,
за теб копнях
и "обичам те" изричах.

Знам, времето лети
и всичко си отива,
но остават дълбоки рани
и мъката горчива.

За теб ще си спомня
някой хубав ден
и ще осъзная,
била съм в твой плен.

Ти беше моя пламък,
моят блян и светлина,
споменът остава жарък
завинаги в моята душа.

Но нека останем приятели
и не се мразим сега,
нека сърцата ни са слети,
но без мъка и без тъга!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??