29.05.2021 г., 1:11 ч.

Желан 

  Поезия » Философска
540 1 1

Нявга родих се

не помня кога,

за спомени мои

трябват слова...

 

Много умора

в този живот,

няма изгода,

знае ли Бог ?...

 

Трябва да можеш,

иска се дан,

да не тревожиш,

да си Желан...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??