24.10.2004 г., 14:15 ч.

ЖЕЛАНА 

  Поезия
1064 0 1

ЖЕЛАНА

Ръцете ти гореща са жарава
очите ти са кладенец дълбок
и карат ме да падна във забрава
да пусна в мене дръзкия поток

И всяка дума тялото ми милва
и всяка ласка пали чудеса
и всичко туй-това за мен е ново
забравила съм аз за тез неща...

И устните ти сластно ме опиват
и карат ме да чувствам порив нов
който ме отнася към звездите
и винаги ще бъда негов роб

Душата ти- за мен така желана
ме кара да изпадам във захлас
дори на сън- да знам че съм желана
ще пазя тихо топлия ти глас...:

© Руми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??