Накарай ме да се почувствам аз желана,
докосвай ме, целувай мойте длани!
Докосвай ме... Усещам те... Не спирай!
Потоци от желания във мен разливай!
Люби ме, ти... Целувай ме... Не спирай!
Изгрева в очите ми рисувай!
Твоя ще съм винаги, мой бъди и ти,
обичай ме силно, дори от Любовта да ни боли!
© Антония Всички права запазени