May 9, 2009, 8:21 AM

Желание 

  Poetry » Love
635 0 0

Накарай ме да се почувствам аз желана,

докосвай ме, целувай мойте длани!

Докосвай ме... Усещам те... Не спирай!

Потоци от желания във мен разливай!

 

Люби ме, ти... Целувай ме... Не спирай!

Изгрева в очите ми рисувай!

Твоя ще съм винаги, мой бъди и ти,

обичай ме силно, дори от Любовта да ни боли!

© Антония All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??