25.05.2014 г., 16:02 ч.

Желание 

  Поезия
410 0 4

Понякога искам ей-така,

по цветни пътеки да тичам,

понякога искам ето така

на себе си само да приличам.

Не искам да знам,

не мога да искам

на друга съвсем

да приличам.

И тичам си ето така -

на себе си вече приличам,

а някой ми каза -

не те и познах...

А аз се изсмях -

друга видял си,

друга познал си- 

така ми отива 

да кажа НЕ МОГА,

да кажа НЕ ИСКАМ.

Повярвай, друга познал си,

а хвърлих любовната риза,

на слънце стоя си -

така ми отива.

© Мая Тинчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??