3.12.2006 г., 21:36 ч.

Желание 

  Поезия
724 0 1
Желание

На плажа пуст сега лежа
и гледам пак небето звездно,
замечтано, тихичко шептя,
докосвам пясъка аз нежно!

А ти си пак във стаята студена,
гледаш снимката красива до зори,
молиш Бог аз да не съм ранена,
да не блестят сълзи във моите очи!

Аз искам в твоите прегръдки да лежа,
на плажа под небето звездно,
на теб, аз мили да шептя,
да докосвам устните ти нежно!

Ти знаеш, че към теб не съм студена,
копнееш да сме двама до зори,
щом ти си с мен, не ще да съм ранена,
щом гледаш нежно в моите очи!

© Теодора Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Наистина много красиво! И тази подредба много ми харесва! Браво Поздравчета
Предложения
: ??:??