8.11.2015 г., 19:27 ч.  

Желание 

  Поезия » Бели стихове
594 0 0

Искам да открия нови светове,

да прелетя като птица

с разперени криле,

над далечни острови и върхове!

 

Искам свобода на духа,

искам всичко онова,

което човекът забрави,

заради своите дела!

 

Искам да отлетя далеч от този свят,

където ще мога да имам глас!

Сама, останала сред пустошта,

лутам се някъде из нощта!

 

© Румяна Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??