13.07.2006 г., 17:46 ч.

Желание 

  Поезия
1061 0 2

Желание

Имах едно желание прекрасно,
една несбъдната мечта.
Исках много силно и страстно
да се сбъдне тя...

Ала време ли ме спря
или пък самия аз съм проблем?!
Желанието в мен незнайно защо
угаснa мигновенно един ден...

Питах се защо, аз ли съм виновен
или пък ти - с тези твои мечти...
Накара ме да вярвам,
а после и да съжалявам...

Защо получи се това,
как може да боли така?!
Искам това, което бе по-рано,
искам всичко твое на моето рамо...

Вярвах, вярвам и ще вярвам,
че отново ще сме заедно един ден.
Аз ще съм тук, на тоя праг
и ще те чакам да се завърнеш пак...

Знаеш моята мечта,
тя е и в твоята глава.
Познаваш ме добре,
връщай се дете...

Искаш ли ме ти,
потърси ме и ме намери.
Двама с теб заедно ще заживеем
и заедно во веки ще се смеем!!!

ПС:
Посветено на единственото момиче, към което съм изпитвал обич!

© Добри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много искрени и дълбоки чувства са вложени в този стих. Желая ти да продължиш да изпитваш същата, че и по-силна обич към това момиче. Заслужава си да обичаш! Успех!
  • Страхотно е и с много мили и сърдечни чувства.Поздравления !!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??