2.08.2019 г., 9:46 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
617 0 0

Изплаках се!
Готова съм за тебе!
Душата си пречистих със сълзи...
През пръстите изтичам като пясък
и раждам се в очите ти, нали...
Ще ме докосваш ли?
Ще пиеш ли със жажда?
Ще ме приспиш ли с нежност?
Ще ме изгориш...
Готов ли си за мене?
Ами тъй надявам се!
Умираме от глад, нали!
Изплаках се!
В ръцете твои свободата,
да бъда себе си открих!

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??