4.02.2024 г., 13:15 ч.

Желание 

  Поезия
100 0 2

Невръстна още бях,
когато такава обич мечтаеше сърцето.
Точно същата си пожелах
в тиха нощ, под звездите на небето.
Да ме пали, аз да я отричам.
Да се борим, да я пазим
с онзи, когото ще обичам.
И в онази нощ, чуха ме звездите.
Благословията при мен дойде.
Небето с обич изпрати ми очите,
които се усмихнаха с твоето лице.
До днес така живея.
Тихо нощем шепна си мечти.
Вярвам, че до онзи миг ще оцелея,
когато тихо ще ме пожелаеш ти.


© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Със сигурност, Васил. 🙂 Всичко, което пожелаеш от сърце се сбъдва. 🙂
  • Внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне!
Предложения
: ??:??