23.03.2008 г., 9:25 ч.

Желание 

  Поезия
1174 0 4

Болката ти искам да отнема.
Ужаса от твоя ден да ти спестя.
Да бъде топла твойта зима
и пълна с радост пролетта.

Времето за тебе искам аз да задържа,
да изживееш всички хубави неща.
Искам светъл да ти е денят
и спокойна да ти е нощта.

Нека вярата ти бъде все така непоклатима.
Преживявай с нея всяка болка прежалима
и за теб, Приятелко любима,
нека много здраве и любов занапред да има!




P.S. На моя скъпа, дългогодишна приятелка, която е  в труден период...

© Емилия Трайкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??