13.09.2007 г., 8:55 ч.

Желание  

  Поезия
480 0 4

Свещ догаря във нощта самотна.

Но самотна ли е нощната тъма?

Щом погледна тялото голготно,

не бих оставил те сама.

 

Идвам страстно жаден, ненаситен,

с парещи ръце, изгаряща ме страст.

Идвам с устните си топли да опитам

топлата погълнала ме сласт.

 

Така докосвам те със длани,

чувствам кожата ти като бриз,

устните ти нежни и събрани,

по моите усещам като физ.

 

И тази свещ подсказва ми сега

как искаш моят поглед да те съблече,

когато ме докоснеш със ръка,

падам в твоите нозе.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??