Искам всичко от теб.
Искам гласът ти като нежна китара
да шепне в ухото ми в дългите нощи.
Искам всичко от теб.
Искам погледът ти като остра стрела
да пронизва дълбоко душата ми.
Искам всичко от теб.
Искам тялото ти като бурен пожар
да подпали и изпепели цялата мен.
Искам всичко от теб.
Искам любовта ти като бездна дълбока
да ме погълне, да ме погуби.
Искам всичко от теб.
Искам да ти дам и всичко от мен.
© Вергина Матева Всички права запазени