ЖЕЛАНИЕ И СТРАСТ - от Мари Горанов
Ще направя всичко аз да си те върна,
дори ще пренапиша историята за любовта,
но без тебе аз не мога и да си помисля,
дори да стигна чак до старостта!
Ти за мен си вечност,
ти си слънцето в моята душа,
а колко кратък е животът
и искам само с тебе да го споделя!
Обичам нежно да ме гледаш,
обичам лекичко да ми шептиш,
защото всяка твоя дума, поглед,
е обзор за мойте дни!
Ти си бурята, която мята всичко,
ти си тази, от която всички ги е страх,
но готов съм да пожертвам всичко
и да имам твоята душа!
Ще открия мойта "Синя фея",
тя ще ми даде съвет,
но дори и да не го получа,
ще се боря пак за теб!
Обичам те момиченце прекрасно,
обичам твоя лик и глас,
и искам аз да те превърна
единствено в мойто АЗ!
© Мариан Горанов Всички права запазени