Oct 26, 2008, 9:26 AM

Желание и страст 

  Poetry » Love
873 0 1


      ЖЕЛАНИЕ И СТРАСТ - от Мари Горанов

   Ще направя всичко аз да си те върна,
   дори ще пренапиша историята за любовта,
   но без тебе аз не мога и да си помисля,
   дори да стигна чак до старостта!

   Ти за мен си вечност,
   ти си слънцето в моята душа,
   а колко кратък е животът
   и искам само с тебе да го споделя!

   Обичам нежно да ме гледаш,
   обичам лекичко да ми шептиш,
   защото всяка  твоя дума, поглед,
   е обзор за мойте дни!

   Ти си бурята, която мята всичко,
   ти си тази, от която всички ги е страх,
   но готов съм да пожертвам всичко
   и да имам твоята душа!

   Ще открия мойта "Синя фея",
   тя ще ми даде съвет,
   но дори и да не го получа,
   ще се боря пак за теб!

   Обичам те момиченце прекрасно,
   обичам твоя лик и глас,
   и искам аз да те превърна
   единствено в мойто АЗ!

 

© Мариан Горанов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??