12.04.2011 г., 9:24 ч.

Желания 

  Поезия » Еротична
967 0 0

Желания

 

Тишината ни обгърна като плащ,

думите и гласовете се стопиха,

вятърът довя гореща страст,

телата в танц любовен се извиха.

 

В погледите пламнаха искри

и огън буен в нас избухна,

обвиха ни красивите мъгли

и всяка част в мен настръхна.

 

Устните събудиха желания

и мислите дори заглъхнаха…

Погалиха ме твоите дихания

и устните ми тихичко въздъхнаха.

 

Съвършено слети, съвършено свои,

докоснали се заедно до Рая,

достигнали най-истински покои,

едно сме с теб… едно, аз зная.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??