Желая ли, мога криле да разперя
(да ида с тях нейде далеч).
Желая ли, мога небето
да поря,
обсебен
от чувствата
в мен...
Желая ли, мога вестител* да бъда
(да чина* добро след добро).
Желая ли, мога бяс*
(страшен) да стана,
да чина аз зло
подир* зло...
Желая ли, мога земята да милвам,
да будя живот, светлина.
Желая ли, мога
тайфуни да будя
и всичко да правя
на прах...
© Андрей Андреев Всички права запазени