8.02.2008 г., 14:13 ч.

Желая те, грях... 

  Поезия » Любовна
1588 0 26

Желая те, грях,

пак и пак,

умря моят страх...

Уби го страстта

(или любовта).

Тя пак те прегръща

и не знае, не знае,

че аз

още по-силно

желая те...

Грях?

Пак?

"Грях ще е,

ако не сториш

грях"

Сега?

Докога?

Пропаст?

Самота?

Вина?

Светлина?

Не виждам,

Господи...

желая го

пак този

сладък грях...

© Росица Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??