1.09.2009 г., 1:09 ч.

Жена 

  Поезия » Друга
352 0 0

Жената е щастлива,
добра, весела и красива.
След нея тича всеки мъж,
преследва я, дори и в дъжд.

Жената е романтична,
кротка, нежна и мълчалива.
С всеки мъж тя е различна,
дори и малко срамежлива.

Жената плаче за мъже,
но никога насън.
Защото този, който я обича,
може да я чака навън.

Мъже, не наранявайте жените!
Без любовта им не можете да живеете!
Без лицата им не можете да дишате,
а без усмивката им ни можете да се смеете!

© Катерина Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??