7.06.2013 г., 23:41 ч.  

Жена 

  Поезия » Любовна
649 0 2

Жена

 

За мене зная ти мечтаеш...

За теб съм сбъднат блян.
Като в уютна, топла стая,
нахлуваш от любов пиян.

 

Но,

аз съм старо вино и канела,
свобода съм аз! И кръв, и сок...
Уплашена, жестока смела – 
такава съм - и Дявола и Бог!

 

Яж,

пий от мен на малки глътки!

Гладен си? Е, аз съм ти храна.

Хапни сега, сега, не друг път

Уплашен си? Жена съм аз. Жена...

 

Свободей Огражденец

София - март 2013 г.

© Свободей Огражденец Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много е хубаво,много..
  • Много е хубаво. Най-интересното е, че си го написал от женска гледна точка, а това си е риск. Подкрепям те, защото и аз правя така.
Предложения
: ??:??