5.03.2009 г., 23:46 ч.

Жена 

  Поезия
606 1 6

 

 Жадна сълза съм в окото на лятото,

 недокосната, неотпита, очаквана!

 Вятър, скитащ сред дюните

 на пустинята пламнала

 във душатат ти, страннико!

 Прероди се под дланите търсещи

 на откритото щастие!

 Подари и на мен и на себе си

 тази тръпка на ново начало -

 укротена и вярваща,

 неподвластна на никого,

 женската сила на мойто очакване

 ще целуне очите ти!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??