18.05.2016 г., 21:47 ч.

Жена 

  Поезия
252 0 0

Жена - майка грижовна, съпруга любяща

Жена  - от любов горяща.

Жена  - чувствена, нежна, красива

Това е то тя - винаги благочестива.

 

Жена - носеща в себе си дух на богиня.

Жена - борбена, жена - героиня.

Винаги готова е да се пребори

с всяка неправда и всички неволи.

 

Майка, дарявща своята закрила.

Цвете, пропито с любов красива.

Жената е и Ад, и Рай.

Готова да дарява обич до безкрай.

 

 

© Paola Rey Всички права запазени

: )

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??