Жена - майка грижовна, съпруга любяща
Жена - от любов горяща.
Жена - чувствена, нежна, красива
Това е то тя - винаги благочестива.
Жена - носеща в себе си дух на богиня.
Жена - борбена, жена - героиня.
Винаги готова е да се пребори
с всяка неправда и всички неволи.
Майка, дарявща своята закрила.
Цвете, пропито с любов красива.
Жената е и Ад, и Рай.
Готова да дарява обич до безкрай.
© Paola Rey All rights reserved.