24.12.2009 г., 13:22 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
536 0 8

В този свят,

нов и прастар,

всяка жена е

Богиня.

Нужен е само

Жертвен

Олтар

и Жертва

с  мъжко

име...

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??