3.01.2010 г., 18:26 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
622 0 4

Ти си жена. Опасна жена.

Опасни са твоите чувствени устни.

Снега да целунеш, веднага снегът

от своята прегръдка пролет ще пусне.

Ти си жена. Опасна жена.

Опасни са твоите женствени пръсти.

Зарита любов в тъжна душа

те могат в миг да възкръснат.

Ти си жена. Опасна жена.

Като бездна. Вода. Дори като огън.

Опасна при теб е, знам, любовта,

но без нея аз вече не мога…

© Иван Мишев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??