Ти си жена. Опасна жена.
Опасни са твоите чувствени устни.
Снега да целунеш, веднага снегът
от своята прегръдка пролет ще пусне.
Ти си жена. Опасна жена.
Опасни са твоите женствени пръсти.
Зарита любов в тъжна душа
те могат в миг да възкръснат.
Ти си жена. Опасна жена.
Като бездна. Вода. Дори като огън.
Опасна при теб е, знам, любовта,
но без нея аз вече не мога…
© Иван Мишев Todos los derechos reservados