8.03.2018 г., 22:07 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
490 2 2

ЖЕНА

 

Такава съм! Истинска!
Неподправена с нищо!
Е, може би, с малко инат!
От мъниста сглобена,
изплетена в истина,
и този шопския, лудия нрав...
Такава съм! Луда за връзване!
За това ме обичаш, нали?
Покорна за какво съм ти,
като птичка завързана,
в кафез не вирея! А ти?
Такава съм! Истинска!
Да надбягаме вятъра..
Тази шопската жилка - гори...
Огнища оставям след себе си, знаеш ли,
и ти в такова огнище гориш!

 

Диана Димитрова

© Диана Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??