13.12.2020 г., 19:28 ч.

Жена 

  Поезия
608 3 0

Видях те нежна, лекокрила,
тъй чиста като пролетна роса.
В дланите прилежно свила
тъга и болка, красота.

Крила разперила ефирно,
прекрасна пеперуда в утринта.
Сълзите тихичко изтрила
с усмивка нежна във дъжда.

Не смеех да те пипна, ще те счупя.
Докосвах само със очи.
Единствено с душа ще се любувам.
Оставаш спомен и мечта.

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??