5.02.2023 г., 0:53 ч.

Жена 

  Поезия
198 0 0

Тялото на жена
като питейна вода
завладява нощта.
Завладява страха.

Няма смисъл
да търсим това,
което поетът
с душата си писал е.

Няма смисъл.
Смисълът крие се, да,
в наредени слова
в нежната женска душа.

В последния дъх на мига,
в поредния стон на нощта,
който надянал е дрехи
на тиха и свята...
Прекрасна...
Жена...

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??