19.07.2014 г., 10:32 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
542 0 7

Жена


Не ми обръщай гръб, даже когато

казвам, че искам най-много това.

Стисни ме силно, хвани ми ръката,

позволи ми да бъда просто жена

слаба, на моменти много наивна,

безкомпромисна, в случаи – зла …

Ревнива и плаха, често безсилна,

но въпреки всичко… жена…

 

Не ми обръщай гръб, даже когато

лекомислено тръгна по черния път.

Ако трябва, хвърли ключа за вратата,

аз имам нужда да бъдеш такъв –

упорит, не за един, а за двама,

безкрайно силен, дори романтичен.

И когато заплача на твоето рамо,

да се чувствам щастливо обичана.

 

14.06.2014

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??