18.09.2010 г., 12:02 ч.

Жена 

  Поезия » Любовна
516 0 2

 

 

                         Ж Е Н А

 

Ти си отиде,

без да усетиш

колко много ми струва

да сподавя вика – ОСТАНИ!

Колко много ранени

предчувствия жертвах

да заставя ръцете си

в този миг да застинат.

Но всичко това бе началото,

всичко това стана  истина

много по-късно,

едва когато видях,

че останах  сама.

Тогава сърцето ми викаше,

страхът се задъхваше,

а устните ми повтаряха :

Няма нищо особено,

като всички е,

дори не е хубав...

О, Господи боже, защо ме разпъваш

върху моите истини?

Кажи ми вместо това

как да го върна.

... а ако можех тогава,

тогава щях да му кажа:

Върви си, обичам те, но си върви!

© Валентин Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Бих искала аз да съм го написала....толкова ми е познато в момента!
    Благодаря!
  • Изпитвам същото...Поздрави за смелостта да кажеш "Обичам те",да признаеш,че живота е за двама
Предложения
: ??:??