30.07.2017 г., 20:00 ч.

Жена от далечна страна 

  Поезия » Любовна
333 0 2

                                       Жена от далечна страна

 

Красива жена от далечна земя,

далеч си, а всъщност си в мен.

Гледам образа ти и се усмихвам сега,

дали ще те докосна някой ден.

Един прекрасен ден необикновен!?!

 

Докосвам снимката ти, сякаш оживя,

мечта, реалност или илюзия една.

В твоите очи грее Любовта,

и моите очи сякаш светят така.

 

Каква ли ще бъде нашата съдба,

целувам лицето ти на снимката.

Изпращам по имейл целувка,

една целувка с усмивка красива. 

усмивка сякаш с мъничко тъга,

че теб те няма, далече си сега!

 

Заспивам с теб, а сутринта те няма,

далеч от мен, а всъщност си близо!

Това е истина, Истината за Любовта!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??