12.05.2016 г., 10:01 ч.

Жена слънце 

  Поезия » Любовна
230 0 0

Зори огряват мен -

в мислите ми се тя явява

и нощ сменя ден,

кога я няма там - и всичко опустява.

 

Че тя е светлина,

тя е красота,

тя е най-прекрасната жена,

но - ето - спуска се нощта.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??