May 12, 2016, 10:01 AM

Жена слънце 

  Poetry » Love
231 0 0

Зори огряват мен -

в мислите ми се тя явява

и нощ сменя ден,

кога я няма там - и всичко опустява.

 

Че тя е светлина,

тя е красота,

тя е най-прекрасната жена,

но - ето - спуска се нощта.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??