24.09.2020 г., 0:32 ч.

Жената 

  Поезия
290 1 1

Жената трябва да бъде обичана. Жената трябва да бъде обичана и

ценена, понякога като малка принцеса, понякога като вредна, но

толкова скъпо на сърцето, малко нещо. Жената трябва да бъде

прегърната, понякога внимателно и нежно, а понякога

с всички сили , кат бушуващ елемент. Жената трябва да бъде обичана,

когато е в настроение и когато я има бурята в нея, защото всеки обича

неговата луда. Да обича, когато е сънлива сутрин, мърка в леглото като

котка, без грим, когато е толкова беззащитна и отворена, когато още не

е имала времето да поеме бронята и бремето над деня.Или когато тя

прекарва часове, вдигайки тоалета,грима, фибите,бельото, сякаш

супер агент отива на важна операция,начина, по който снайпериста

вдига оръжието си. Жената трябва да бъде обичана, жената трябва да бъде

обичана.Ако не обичате жена, това не е вашата жена, или просто

не знаете как да я предразположите! В края на крайщата няма чудеса на света

без сложността на любовта и взаймните чувства...

 

© Атанас Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Погледнах дали мъж го е написал, ..защото и той трябва да бъде обичан. Това "като вредна" не го разбрах, но то в любовта няма много за разбиране.
Предложения
: ??:??