27.03.2019 г., 16:20 ч.

Жената, която 

  Поезия
405 0 2

Аз съм точно онази жена.

Която ти съвсем не щеш да сънуваш.

Която обръща наопаки света ти,

Която все още така те вълнува.

 

Че когато погледнеш в очите ми,

Откриваш най-силния пламък.

Аз съм точно онази жена,

която ти не щеш да целуваш.

Но която обичаш за двама.

 

Аз съм жената, която тича из твоите мисли разбъркани.

И тази съм, която проклинаш задъхано,

Която прогонваш. А тя все се завръща.

Аз съм тази, на която тряскаш вратата на къщата си.

Аз съм жената, която те изкарва извън равновесие

Но съм и тази, която превръща те целия в нежност.

 

Автор: Полина Велчова

© Полина Велчова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??