19.01.2010 г., 11:11 ч.

Жената на моите мечти 

  Поезия » Любовна
882 0 1

Жената на Моите Мечти

 

 

Ти си жената на моите изстрадани мечти.

Ти си тази, която толкова дълго съм очаквал.

Представям си те как идваш да зарадваш моето сърце.

Пристъпваш към мен с божествени коси и  красиво лице.

Идваш, излъчвайки своята женска сила и непримиримост.

С твойта сила и доброта ти ми даваш спокойствие и сигурност.

Вече имам смисъл и сили да се боря и да продължа да живея.

Вече знам, не съм сам в този студен свят на злоба и жестокост.

Не съм сам,  имам теб и с теб заедно ще се борим срещу злото.

 

 

 

© Радослав Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??